Start nu. Veilig, simpel & effectief

VAN ABONNEMENT TOT AANKOOP Een rustige huid, het hele jaar door

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van onze lichttherapie. Bruikleen bevallen? Dan is de stap naar aankoop snel gemaakt.

Abonnement

Eerst testen of onze lichttherapie voor jou werkt? Ontdek het gemak van huren, voor slechts €1,95 per dag. Aanschaffen kan daarna nog steeds. Het huurbedrag wordt dan voor 70% in mindering gebracht.

Aankoop

Meteen de Sunshower of Dermasun aanschaffen kan natuurlijk ook. Veel mensen kiezen hiervoor omdat onze UVB lichttherapie jarenlang gebruikt kan worden als oplossing voor hun chronische huidaandoening.

Bruikleen

Dermatologen kunnen de UVB lichttherapie van Dermasun Medical voorschrijven. In 35 ziekenhuizen en klinieken in Nederland gebeurt dat al. Na een doorverwijzing krijg je een jaar lang een Dermasun-apparaat in bruikleen. In de meeste gevallen wordt de behandeling dan vergoed vanuit je basisverzekering.

Vergoeding

Geïnteresseerd? Wij vertellen graag en transparant of Dermasun Medical ook een geschikte therapie voor jou kan zijn, of het vergoed wordt door je zorgverzekering en of we samenwerken met je dermatoloog.

Is onze lichttherapie iets voor u?

Heeft u last van een chronische huidaandoening zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis of zonneallergie - en helpt tot nu toe eigenlijk niks? Onze laag gedoseerde UVB lichttherapie is een bestendige en beproefde methode die u gewoon thuis kunt toepassen.

Wij geven om de bescherming van uw gegevens. Lees ons privacy beleid.

Istock 1384054735